Αλεξίσφαιρο φυλάκιο

  • αλεξίσφαιρη καμπίνα
  • συστήματα ασφαλείας
  • συστήματα ασφαλείας
  • αλεξίσφαιρη καμπίνα
  • Αλεξίσφαιρη καμπίνα
  • Αλεξίσφαιρο φυλάκιο

Τεχνική περιγραφή

Διαστάσεις: Tα αλεξίσφαιρα φυλάκια κατασκευάζονται σε τυποποιημένες διαστάσεις (1,50Χ1,50Χ2,40), (1,50Χ2,20Χ2,40) και 2,20Χ2,20Χ2,40 με δυνατότητα κατασκευής μεγαλύτερων διαστάσεων σύμφωνα με τις ανάγκες.

Η βάση του φυλακίου είναι κατασκευασμένη από στραντζαριστό σίδηρο 40Χ40Χ1,5χιλ. βαμμένη με τρεις στρώσεις ειδικών χρωμάτων, στην οποία προσαρμόζεται πάτωμα από τσιμεντοσανίδα πάχους 16mm και πλαστικό δάπεδο από PVC 2mm. Τα τοιχώματα κατασκευάζονται από panel GRP (Glass Reinforce Polyester) θωρακισμένα εσωτερικά με χάλυβα 15mm. H εξωτερική και εσωτερική πλευρά του panel είναι πολυεστέρας με οπλισμό από υαλοίνες 2mm και 4mm αντίστοιχα με σκοπό την απορρόφηση χωρίς εξοστρακισμό και την επιβράδυνση της βολίδας. Μεταξύ των δύο πλευρών τοποθετείται πολυουρεθάνη 5cm για θερμομόνωση-ηχομόνωση (βλ. σχήμα).

Τα panels κατασκευάζονται σε ειδικά μεταλλικά καλούπια σε διαφορετικά σχήματα, και μεγέθη. Στα σημεία σύνδεσης, λόγω της απόλυτης εφαρμογής των τοιχωμάτων και της χρήσης ρητινών ΜS, επιτυγχάνεται η πλήρης στεγανοποίηση του φυλακίου. Ο χρωματισμός γίνεται με gel coat (σε όλες τις αποχρώσεις) κατά την παραγωγή του GRP υλικό που επιτυγχάνει λεία επιφάνεια και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Δε ξεβάφουν, δε χρειάζονται συντήρηση, καθαρίζονται εύκολα με νερό και σαπούνι. Το φυλάκιο αποτελείται από τρία παράθυρα διαστάσεων 0,88Χ0,74 ή 0,88Χ1,45 ανάλογα του μεγέθους του φυλακίου ,μια πόρτα διαστάσεων 0,74Χ1,85 με υαλοπίνακα στο άνω μισό και μία θυρίδα για ασφαλή βολή εκ των έσω. Τα κουφώματα είναι χαλύβδινα με αλεξίσφαιρους υαλοπίνακες (polycarbonate)που καλύπτουν το επίπεδο θωράκισης BR7 S/NS (7.62X51) (JF/PB/HC), (9.8 gr), (820m/s) σύμφωνα με την οδηγία ΕΝ1063.

Βασικός εξοπλισμός φυλακίου

Πάγκος εργασίας με συρτάρι.

Κλιματιστικό ψύξη/θέρμανση.

Πλήρης ηλεκτρική εγκατάσταση με ασφαλοδιακόπτη, ρελέ διαφυγής, πρίζες ρεύματος και τηλεφώνου.

Προαιρετικός εξοπλισμός

Προβολέας οροφής

Εξωτερική κεραία για ασύρματη συσκευή επικοινωνίας.

Σειρήνα κινδύνου.

Καρέκλα.

Πυροσβεστήρας.